Error compiling LO on Windows with uwinapi.ilk not found

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
julien2412 julien2412
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error compiling LO on Windows with uwinapi.ilk not found

Hello,

Following the make problem, I've got now this error:
 $ make sal
make -r -f /home/annie/libreoffice/master/Makefile.top sal
make[1]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master'
cd sal && /opt/lo/bin/make -j 2 -rs gb_PARTIALBUILD=T
make[2]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
[build CXX] sal/osl/all/debugbase.cxx
[build CXX] sal/osl/all/loadmodulerelative.cxx
/usr/bin/cp: cannot stat `D:/cygwin/home/annie/libreoffice/master/workdir/wntmsci12/LinkTarget/Library//uwinapi.ilk': No such file or directory
make[2]: *** [D:/cygwin/home/annie/libreoffice/master/solver/wntmsci12/lib/uwinapi.lib] Error 1
make[2]: *** Deleting file `D:/cygwin/home/annie/libreoffice/master/solver/wntmsci12/lib/uwinapi.lib'
make[2]: *** Waiting for unfinished jobs....

make[2]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
make[1]: *** [sal] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master'
make: *** [sal] Error 2

Nothing found  (or perhaps missed) on:
- dev forum
- http://wiki.documentfoundation.org/Development/BuildingOnWindowsWithCygwinAndMSVCExpress
- http://wiki.documentfoundation.org/Development/Windows_Build_Dependencies

Here's my autogen.lastrun:
--with-mozilla-build=/cygdrive/c/mozilla-build/
--with-ant-home=/cygdrive/c/ant/apache-ant-1.8.4-bin/apache-ant-1.8.4/
--without-junit
--enable-symbols
--enable-ext-diagram
--enable-ext-google-docs
--enable-ext-hunart
--enable-ext-nlpsolver
--enable-ext-ct2n
--enable-ext-numbertext
--enable-ext-oooblogger
--enable-ext-pdfimport
--enable-ext-presenter-console
--enable-ext-presenter-minimizer
--enable-ext-report-builder
--enable-ext-typo
--enable-ext-validator
--enable-ext-watch-window
--enable-ext-wiki-publisher
--enable-graphite
--enable-werror
--enable-debug
--enable-dbgutil
--enable-crashdump
--enable-dependency-tracking
--enable-online-update

Any idea?

Julien
Michael Stahl-2 Michael Stahl-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error compiling LO on Windows with uwinapi.ilk not found

On 20/10/12 17:58, julien2412 wrote:

> Hello,
>
> Following the make problem, I've got now this error:
>  $ make sal
> make -r -f /home/annie/libreoffice/master/Makefile.top sal
> make[1]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master'
> cd sal && /opt/lo/bin/make -j 2 -rs gb_PARTIALBUILD=T
> make[2]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
> [build CXX] sal/osl/all/debugbase.cxx
> [build CXX] sal/osl/all/loadmodulerelative.cxx
> /usr/bin/cp: cannot stat
> `D:/cygwin/home/annie/libreoffice/master/workdir/wntmsci12/LinkTarget/Library//uwinapi.ilk':
> No such file or directory

does that still fail for you?

i've changed something about those .ilk files yesterday, but don't know
why it failed before, and whether it could fix that...


_______________________________________________
LibreOffice mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice
julien2412 julien2412
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error compiling LO on Windows with uwinapi.ilk not found

Seeing the last changes, I had runned "make clean" today, then I stumbled on http://nabble.documentfoundation.org/Fail-to-build-LO-on-Windows-missing-separator-in-sal-td4015192.html (as you already noticed of course:-) )

So I don't know if it's ok now. Just noticed that today, it fails just a moment after "mythes" module