Fail to build LO on Windows, missing separator in sal

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
julien2412 julien2412
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Fail to build LO on Windows, missing separator in sal

Hello,

On Vista SP2 32 bits with master sources updated today (a2e8ac6228f4863eef84ca8a9fca73a3808c1b18)
and cleaned.
Cygwin 1.7
$ make --version
GNU Make 3.82
Built for i686-pc-cygwin

I have this:
$ make sal
make -r -f /home/annie/libreoffice/master/Makefile.top sal
make[1]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master'
cd sal && /opt/lo/bin/make -j 2 -rs gb_PARTIALBUILD=T
make[2]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
/home/annie/libreoffice/master/sal/Library_sal.mk:28: *** missing separator.  Stop.
make[2]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
make[1]: *** [sal] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master'
make: *** [sal] Error 2

Any idea?

Julien
Michael Stahl-2 Michael Stahl-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fail to build LO on Windows, missing separator in sal

On 24/10/12 22:56, julien2412 wrote:
> Hello,
>
> On Vista SP2 32 bits with master sources updated today
> (a2e8ac6228f4863eef84ca8a9fca73a3808c1b18)
> and cleaned.
> Cygwin 1.7
> $ make --version
> GNU Make 3.82
> Built for i686-pc-cygwin

that does not look like the LO customized one; it should say
"LibreOffice patched version". the cygwin one does not support DOS paths.

> make[2]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
> /home/annie/libreoffice/master/sal/Library_sal.mk:28: *** missing separator.

that is the expected failure then.

_______________________________________________
LibreOffice mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice
julien2412 julien2412
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fail to build LO on Windows, missing separator in sal

Sorry Michael, I hadn't copied the whole thing:
annie@PC-de-annie ~/libreoffice/master
$ /opt/lo/bin/make --version
GNU Make 3.82
Built for i686-pc-cygwin
Copyright (C) 2010  Free Software Foundation, Inc.
License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <http://gnu.org/licenses/gpl.html>
This is free software: you are free to change and redistribute it.
There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.
LibreOffice patched version

annie@PC-de-annie ~/libreoffice/master
$ /opt/lo/bin/make sal
/opt/lo/bin/make -r -f /home/annie/libreoffice/master/Makefile.top sal
make[1]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master'
cd sal && /opt/lo/bin/make -j 2 -rs gb_PARTIALBUILD=T
make[2]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
/home/annie/libreoffice/master/sal/Library_sal.mk:28: *** missing separator.  Stop.
make[2]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master/sal'
make[1]: *** [sal] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master'
make: *** [sal] Error 2

What do you think?

Julien
julien2412 julien2412
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fail to build LO on Windows, missing separator not in sal this time but in accessibility

I updated today my sources and runned make clean && make.
In addition, since I still got have a problem to build sources in Windows, I used the command provided by Norbert:
make --debug=c,e tail_build

logs.zip

Any idea?
(I removed dependency-tracking from my autogen.lastrun)

Julien
Michael Meeks-2 Michael Meeks-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fail to build LO on Windows, missing separator not in sal this time but in accessibility


On Tue, 2012-11-06 at 14:53 -0800, julien2412 wrote:
> I updated today my sources and runned make clean && make.
> In addition, since I still got have a problem to build sources in Windows, I
> used the command provided by Norbert:
> make --debug=c,e tail_build
>
> logs.zip <http://nabble.documentfoundation.org/file/n4017222/logs.zip>  
>
> Any idea?

        The error being:

make[2]: Entering directory `/home/annie/libreoffice/master/tail_build'
/home/annie/libreoffice/master/accessibility/Library_acc.mk:28: ***
missing separator.  Stop.
make[2]: Leaving directory `/home/annie/libreoffice/master/tail_build'

        Which looks odd; for me that reads only:

$(eval $(call gb_Library_Library,acc))

        Which seems non-controversial; and no odd encoding issues in the file.

        How annoying ! sorry build issues are delaying you; any chance of
remote / ssh / rdesktop access for an expert ? presumably Fridrich or
someone could help out if you poke on IRC ? Hopefully post 4.0 dmake
will be dead, and the gbuild-ness will settle down to a steady state :-)

        Thanks !

                Michael.

--
[hidden email]  <><, Pseudo Engineer, itinerant idiot

_______________________________________________
LibreOffice mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice
Michael Stahl-2 Michael Stahl-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fail to build LO on Windows, missing separator not in sal this time but in accessibility

In reply to this post by julien2412
On 06/11/12 23:53, julien2412 wrote:
> I updated today my sources and runned make clean && make.
> In addition, since I still got have a problem to build sources in Windows, I
> used the command provided by Norbert:
> make --debug=c,e tail_build
>
> logs.zip <http://nabble.documentfoundation.org/file/n4017222/logs.zip>  

oops, appears to be my fault...
i don't build with --enable-crashdump so i didn't have the problem here :)

> Any idea?

should be fixed with 949e06a801aa8b3939d621a450bf2b62c97fca16


_______________________________________________
LibreOffice mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice