[Libreoffice-ux-advise] [Bug 90843] Accelerator doesnt disable sidebar after accelerator enabled it (summary in comment 9)

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
bugzilla-daemon-2 bugzilla-daemon-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Libreoffice-ux-advise] [Bug 90843] Accelerator doesnt disable sidebar after accelerator enabled it (summary in comment 9)

https://bugs.documentfoundation.org/show_bug.cgi?id=90843

Yousuf (Jay) Philips <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           See Also|                            |https://bugs.documentfounda
                   |                            |tion.org/show_bug.cgi?id=85
                   |                            |791,
                   |                            |https://bugs.documentfounda
                   |                            |tion.org/show_bug.cgi?id=83
                   |                            |546
            Summary|turned off sidebar turns    |Accelerator doesnt disable
                   |itself on! (summary in      |sidebar after accelerator
                   |comment 9)                  |enabled it (summary in
                   |                            |comment 9)

--
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
Libreoffice-ux-advise mailing list
[hidden email]
http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/libreoffice-ux-advise