mouse pointer doesn't change when clone formatting button pressed

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
bjlockie bjlockie
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

mouse pointer doesn't change when clone formatting button pressed

The mouse pointer doesn't change when the clone formatting button is
pressed.
It used to.
Does anyone else see this?


Version: 6.3.2.2
Build ID: 1:6.3.2-0ubuntu2
CPU threads: 12; OS: Linux 5.3; UI render: default; VCL: gtk3;
Locale: en-CA (en_CA.UTF-8); UI-Language: en-US
Calc: threaded



--
To unsubscribe e-mail to: [hidden email]
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/users/
Privacy Policy: https://www.documentfoundation.org/privacy
Mauricio Baeza-4 Mauricio Baeza-4
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: mouse pointer doesn't change when clone formatting button pressed

On Thu, 31 Oct 2019 17:25:49 -0400, James <[hidden email]> wrote:

> The mouse pointer doesn't change when the clone formatting button is
> pressed.
> It used to.
> Does anyone else see this?



Work fine for me in the same distribution and LibreOffice version

Best regards
--
To unsubscribe e-mail to: [hidden email]
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/users/
Privacy Policy: https://www.documentfoundation.org/privacy